Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Το Fuel Pass 2 θα εξανεμιστεί τις επόμενες μέρες, η βενζίνη οδεύει στα 3 ευρώ

Η απάντηση του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για τις ανακοινώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για το Fuel Pass 2.

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής ζητά εκ νέου σήμερα, μετά την ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το Fuel Pass 2, τη μείωση του ΕΦΚ και του ΦΠΑ στα καύσιμα κι αυστηρούς ελέγχους στην αγορά.

Από τη Χαριλάου Τρικούπη τονίζουν ότι η επιδότηση καυσίμων θα εξανεμιστεί μέσα σε μερικές μέρες, καθώς η τιμή της βενζίνης οδεύει προς τα 3 ευρώ.

«Η κυβέρνηση, σε όλο το διάστημα της κρίσης, παρακολουθεί σαν απλός παρατηρητής την αλματώδη αύξηση στις τιμές των καυσίμων. Χωρίς σοβαρούς ελέγχους σε όλα τα στάδια της αγοράς, το ράλι των τιμών θα είναι δίχως τέλος», αναφέρει σε σχόλιό του το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και προσθέτει: «Με την Ελλάδα να έχει την τρίτη υψηλότερη τιμή βενζίνης στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το δεύτερο χαμηλότερο ΑΕΠ σε όρους αγοραστικής δύναμης, τα μέτρα που εξήγγειλε σήμερα ο πρωθυπουργός θα εξανεμισθούν τις επόμενες ημέρες, καθώς η βενζίνη θα οδεύει στα 3 ευρώ».

Καταλήγοντας αναφέρει: «Θυμίζουμε άλλωστε ότι η τιμή της απλής αμόλυβδης ήταν στα 2,075 όταν ξεκίνησε το πρώτο fuel pass, ενώ σήμερα η μέση πανελλαδική τιμή έχει ξεπεράσει τα 2,42 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε για μια ακόμα φορά τη θέση του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης και του ΦΠΑ στα καύσιμα, που για να πιάσει όμως τόπο θα πρέπει να πλαισιωθεί και από αυστηρούς ελέγχους στην αγορά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Η Ε.Ε βάζει στο στόχαστρο τον χρυσό της Ρωσίας
Η Δανάη Μπάρκα έκανε φάρσα στην Κατερίνα Καινούργιου: «Τι λες; Χάζεψες;»
Chevron Right