Πολιτική

Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη – Μισέλ με την Τουρκία στην ατζέντα

Tηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ, θα έχει στις 4 το απόγευμα ο πρωθυπουργός.

 

Όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, αναμένεται να συζητηθούν τρία θέματα:

1ον. Η προετοιμασία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 19ης Ιουνίου 2020, με έμφαση στο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο 2021-2027 και το Ταμείο Ανάκαμψης.

2ον. Η τουρκική προκλητικότητα, σε συνέχεια της επιστολής που έστειλε ο πρωθυπουργός στον κ. Μισέλ στις 3 Ιουνίου.

3ον. Η αποτελεσματικότητα διεθνών δράσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως η «Επιχείρηση Ειρήνη».

Στις 5 το απόγευμα, ο πρωθυπουργός θα έχει συζήτηση με τον καθηγητή Ιστορίας του Πανεπιστημίου Στάνφορντ, Νάιαλ Φέργκιουσον στο πλαίσιο του Delphi Εconomic Forum.

Αύριο Παρασκευή, στις 10 το πρωί, θα απαντήσει στην «Ώρα του Πρωθυπουργού» στην επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με θέμα «Αποτελεσματική αντιμετώπιση των συνεπειών της υγειονομικής κρίσης στην ελληνική οικονομία».

Τέλος, το Σάββατο 13 Ιουνίου θα μεταβεί στη Σαντορίνη, ενόψει του ανοίγματος του τουρισμού στη χώρα μας».

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τσίπρας: Θα φωνάξω τον Χαρδαλιά να σας μαζέψει
Τζορτζ Φλόιντ: «Βάλτε τέλος στον πόνο» - Η δραματική έκκληση του αδελφού του στο Κογκρέσο
Chevron Right