Πολιτική

ΚΚΕ: Οι παραιτήσεις Δημητριάδη και Κοντολέοντα δεν ακυρώνουν τις ευθύνες Μητσοτάκη

«Από τις παραιτήσεις γεννιούνται νέα μεγάλα ερωτηματικά», αναφέρει το ΚΚΕ για τις παραιτήσεις Δημητριάδη και Κοντολέοντα.

Για ευθύνες του πρωθυπουργού μιλά το ΚΚΕ σχετικά με τις παραιτήσεις του Γρηγόρη Δημητριάδη και Παναγιώτη Κοντολέοντα, υπό τη «σκιά» των δημοσιευμάτων για τις παρακολουθήσεις. Ο Περισσός τονίζει ότι γεννιούνται μεγάλα ερωτηματικά.

«Οι παραιτήσεις του Γενικού Γραμματέα του πρωθυπουργού και του Διοικητή της ΕΥΠ ούτε ακυρώνουν τις ευθύνες του πρωθυπουργού, στον οποίον άλλωστε λογοδοτούσαν άμεσα τα παραπάνω πρόσωπα, ούτε αναιρούν την αναγκαιότητα να ερευνηθούν σε βάθος οι καταγγελίες για τις παρακολουθήσεις. Πολύ περισσότερο που από τις ίδιες τις παραιτήσεις γεννιούνται νέα μεγάλα ερωτηματικά», τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ και προσθέτει: «Άλλωστε, το θεσμικό πλαίσιο που διευκολύνει τέτοιου είδους πρακτικές είναι πολιτικό ζήτημα, που υπερβαίνει τα διαφορά πρόσωπα που αναλαμβάνουν το ρόλο της “Ιφιγένειας” για να κρυφτούν οι βασικές πολιτικές ευθύνες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Αγωγή Δημητριάδη στο Reporters United και στον Θανάση Κουκάκη – Ζητά 150.000 ευρώ
Η προειδοποίηση Κοτζιά για τις παρακολουθήσεις
Chevron Right