Πολιτική

Η Γιαννακοπούλου «προειδοποιεί» τον Ανδρουλάκη: Στο 14-15% τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα

Η Νάντια Γιαννακοπούλου ανεβάζει τον πήχη στο ποσοστό του ΠΑΣΟΚ και χτυπάει «καμπανάκι» στον Ανδρουλάκη.

Συνέντευξη έδωσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου, και φυσικά μίλησε για τις Ευρωεκλογές 2024 όπου και ανέβασε τον πήχη επιτυχίας του κόμματος της στο 18-20%.

Μάλιστα είπε ότι στο 14-15% τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα για το ΠΑΣΟΚ.

Σχετικά με τις δημοσκοπήσεις είπε:

«Όλα αυτά είναι σίγουρα ζητήματα που μας προβληματίζουν. Είναι προβληματικό το γεγονός ότι, ενώ στα ποιοτικά χαρακτηριστικά όλων των δημοσκοπήσεων φαίνεται ότι οι Έλληνες πολίτες δεν είναι ευχαριστημένοι από την απόδοση της κυβέρνησης, για την ακρίβεια, την εγκληματικότητα ή την υπόθεση των Τεμπών, η πρόθεση ψήφου υπέρ της κυβέρνησης είναι σε σημαντικά υψηλά ποσοστά».

Στη συνέχει μίλησε για το ΠΑΣΟΚ αλλά και για την δεύτερη θέση στις Ευρωεκλογές: «Εγώ ανήκω σε αυτούς που όταν όλες οι μετρήσεις μας έδειχναν δεύτερο κόμμα, με ένα ποσοστό 1-3 μονάδες πάνω από τον ΣΥΡΙΖΑ, πάντα έλεγα ότι εμάς δεν μας ενδιαφέρει να είμαστε το δεύτερο κόμμα, αλλά πόσο θα μπορέσουμε να αυξήσουμε το ποσοστό μας.

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι αν πορευτούμε προς τις ευρωεκλογές με καθαρές θέσεις, στοχεύοντας στον χώρο του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς, που βλέπουμε να έχουν μεγάλη απογοήτευση από τον κ. Μητσοτάκη και από την κυβέρνηση της ΝΔ, είμαι αισιόδοξη και πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ όχι απλά θα είναι δεύτερο κόμμα, αλλά μπορεί να πάρει σημαντικό ποσοστό. Όμως χρειάζεται καθαρότητα στις θέσεις μας.

Είμαι σίγουρη και σας το λέω ότι το ΠΑΣΟΚ θα μας εκπλήξει θετικά. Δεν μας αρκεί απλά και μόνο να είμαστε στη δεύτερη θέση, με ένα χαμηλό ποσοστό, ένα ποσοστό του 14%-15% και η ΝΔ να πάρει 33%. Αυτό δεν λέει πολλά. Σημασία έχει το ΠΑΣΟΚ να είναι δεύτερο αλλά και να καταγράψει ένα ποσοστό της τάξης του 18%-20%, το οποίο θα δείξει ότι μετά τις ευρωεκλογές, στα επόμενα τρία χρόνια».

Σε ερώτηση του παρουσιαστή, αν εκεί είναι ο πήχης, η Νάντια Γιαννακοπούλου απάντησε: «Ο πήχης είναι όσο το δυνατόν πιο ψηλά, βεβαίως. Γιατί ο πήχης πρέπει να δείξει ένα πράγμα στον ελληνικό λαό.

Ότι τα επόμενα τρία χρόνια μέχρι τις εθνικές εκλογές το δεύτερο κόμμα θα μπορέσει να αμφισβητήσει τη ΝΔ. Άμα εμείς είμαστε στο 14%-15% και η ΝΔ είναι 15-20 μονάδες πάνω, ε εντάξει εκεί πέρα τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα».

Δείτε από το βίντεο από στο 3ο λεπτό και μετά:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ο Moby επιστρέφει: Πρώτη ευρωπαϊκή περιοδεία μετά από 10 χρόνια - «Δεν θα πληρωθώ»
Περισυνελέγη ο πιλότος του F16 που έπεσε ανοιχτά της Χαλκιδικής
Chevron Right