Πολιτική

Γιάννης Ραγκούσης: Γιατί ο Μητσοτάκης διέγραψε τον Δούκα και όχι τον Καραμανλή;

«Το πρόβλημα του Μητσοτάκη δεν είναι ότι τα έκαναν, αλλά ότι τα αποκάλυψαν» τονίζει ο Γιάννης Ραγκούσης για τη διαγραφή του Πέτρου Δούκα από τη Νέα Δημοκρατία.

Με αποπομπές, διαγραφές και διαξιφισμούς ξεκίνησε η νέα εβδομάδα για τη Νέα Δημοκρατία, με τον Σπήλιο Λιβανό και τον Πέτρο Δούκα να τίθενται εκτός υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και εκτός κόμματος αντιστοίχως. 

Θέση στην υπόθεση του δημάρχου Σπάρτης και πρώην υφυπουργού της κυβέρνησης, Πέτρου Δούκα, πήρε ο Γιάννης Ραγκούσης. 

«Γιατί διέγραψε τον Δούκα για τις δηλώσεις του και δεν διαγράφει τον Καραμανλή για τις πράξεις του; Μα διότι το πρόβλημα του Μητσοτάκη δεν είναι ότι τα έκαναν, αλλά ότι τα αποκάλυψαν…», διερωτάται ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. 

https://twitter.com/gragkousis/status/1490751568379006976  

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κοινή δήλωση του Συμβουλίου Ενέργειας ΗΠΑ-ΕΕ
Τέλος οι μάσκες σε ανοιχτούς χώρους στην Ιταλία
Chevron Right