Πολιτική

Συνάντηση Θεοδωρικάκου με την πρόεδρο του ΕΚΚΑ για την αναδοχή και την τεκνοθεσία

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος συζήτησε με στελέχη του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης με φόντο το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Την ώρα που κλιμακώνονται οι αντιδράσεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο Τάκης Θεοδωρικάκος συναντήθηκε σήμερα με την πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δεδούλη Άρτεμη και στελέχη του οργανισμού, με τα οποία συζήτησε το ζήτημα της αναδοχής και τεκνοθεσίας.

Ο βουλευτής της κυβερνητικής παράταξης άκουσε τις προτάσεις τους, τις οποίες χαρακτήρισε ως χρήσιμες για το σχετικό νομοσχέδιο.

«Είχα μια εξαιρετικά δημιουργική συζήτηση- ενημέρωση με την Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δεδούλη Άρτεμη και τα στελέχη του Οργανισμού τις κύριες Μανθού Γιώτα και Χατζηγαλήνη Βίκυ για το πολύ ευαίσθητο θέμα της αναδοχής και της τεκνοθεσίας. Οι προτάσεις τους για το υπό προετοιμασία νομοσχέδιο είναι πολύ χρήσιμες», ανέφερε σε ανάρτησή του ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

theodorikakos_f0328.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τον Νοέμβριο του 2024 η παράδοση του Μετρό Θεσσαλονίκης
Μελίνα Κόντη: Από «κορίτσι του Σάκη Ρουβά» στη «Γη της ελιάς» - η αποκάλυψη για την επόμενη σεζόν
Chevron Right