Πολιτική

Στο πλευρό της Μπεκατώρου ο Αυγενάκης

«Η συγκλονιστική καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου επιβάλλεται να ενεργοποιήσει άμεσα όλα τα αθλητικά πειθαρχικά όργανα», τόνισε ο κ. Αυγενάκης.

Στο πλευρό της Σοφίας Μπεκατώρου στέκεται ο Λευτέρης Αυγενάκης, μετά την συγκλονιστική μαρτυρία της «Χρυσής» Ολυμπιονίκη στην ιστιοπλοΐα.

Μάλιστα ο υφυπουργός Αθλητισμού ζήτησε την άμεση κινητοποίηση όλων των αθλητικών πειθαρχικών οργάνων.

«Η συγκλονιστική καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου επιβάλλεται να ενεργοποιήσει άμεσα όλα τα αθλητικά πειθαρχικά όργανα. Και η εξέλιξή της να συμβαδίσει με τα ποινικά, που ήδη επιλαμβάνονται.

Ώρα να σπάσει η ανοχή και η σιωπή τέτοιων ζοφερών συμπεριφορών και στους αθλητικούς χώρους», ήταν το μήνυμα του υφυπουργού Αθλητισμού στο Twitter.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κορονοϊός: Δωρεάν τεστ στο Νέο Ηράκλειο το Σάββατο
Μία ομάδα λιγότερη στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Chevron Right