Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Η υφυπουργός Εργασίας ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας

Την απομάκρυνση της Μ. Συρεγγέλα απαιτεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Για χυδαιότητα της υφυπουργού Εργασίας, όσον αφορά στις δηλώσεις της για το νέο περιστατικό γυναικοκτονίας, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ζητώντας την απομάκρυνσή της.

«Η υφυπουργός Εργασίας, αρμόδια μάλιστα για την Οικογενειακή Πολιτική και την Ισότητα των φύλων, Μαρία Συρεγγέλα ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας ισχυριζόμενη ότι οι έξι γυναικοκτονίες σε επτά μήνες δεν συνιστούν έξαρση στις δολοφονίες με έμφυλη διάσταση.

Λίγο έλειπε να πανηγυρίσει για να υποτιμήσει το πρόβλημα», τονίζει χαρακτηριστικά το κόμματης αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπογραμμίζοντας πως: 

«Έφτασε στο σημείο να πει πως είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από τη Βενεζουέλα ή το Μεξικό, γιατί εκεί υπάρχουν πολύ περισσότερες γυναικοκτονίες!».

«Το ελάχιστο που μπορεί να κάνει ο κ. Μητσοτάκης για την τεράστια αυτή προσβολή στη μνήμη των δολοφονημένων γυναικών και στις οικογένειες που θρηνούν, είναι να απομακρύνει άμεσα την κ. Συρεγγέλα από την θέση της», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στην ανακοίνωσή του.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ρόδος: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης δύο Δημοτικές Ενότητες
Ιστορικός καύσωνας Αυγούστου: 143 περιοχές με πάνω από 40 βαθμούς - Ρεκόρ με 46,3
Chevron Right