Όπως είπε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, θα ακουστούν ίσως πολλά στην προανακριτική εάν την αφήσουν και δεν πουν από την πρώτη μέρα ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία, με αποτέλεσμα να πάει ο φάκελος στη Δικαιοσύνη.
«Λέμε στη ΝΔ ότι μπορεί να διερευνήσει όσο θέλει την υπόθεση Novartis. Σήμερα κάνει μία κίνηση αντιπερισπασμού» τόνισε η Όλγα Γεροβασίλη και έκανε λόγο για ένα υπαρκτό σκάνδαλο δια στόματος όλων, διεθνούς εμβέλειας Όπως είπε, είναι υπό διερεύνηση, καθώς δεν έχει τελειώσει η διαδικασία για τα πολιτικά πρόσωπα.
Η πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τον Δ. Παπαγγελόπουλο και υπογράμμισε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν αυτό που ως κυβέρνηση φρόντισε να μην συγκαλύψει το σκάνδαλο και να αφήσει τους δρόμους ελεύθερους στη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της.
«Σήμερα υπάρχει μία παραπλάνηση, υπάρχει ένας υποτιθέμενος ότι έστηνε σκευωρία. Η σκευωρία χρειάζεται τουλάχιστον δύο μέρη. Με τη δικαιοσύνη έγινε;» διερωτήθηκε και χαρακτήρισε τις καταθέσεις Σαμαρά – Βενιζέλου ποιήματα χωρίς στοιχεία.
«Στήνουν ένα δεύτερο σκάνδαλο συγκάλυψης» σημείωσε χαρακτηριστικά και διερωτήθηκε πώς ήξερε η ΝΔ τι περιέχει η δικογραφία που ήρθε χτες στη Βουλή, καθώς εδώ και μέρες είχε προαναγγείλει τη στάση της.
«Ο κ. Μητσοτάκης είναι διπλά εκτεθειμένος . Επί πάνω από ένα χρόνο καταγγέλλει τον Τσίπρα ως σκευωρό λέγοντας προς τους ψηφοφόρους του ότι ‘’εγώ θα αποκαλύψω την σκευωρία’’ και υιοθετεί όσα λέει ο Σαμαρά ότι θα τους πάει μέχρι τέλους. Ωστόσο ανακαλεί μετά τις εκλογές. Γιατί έλεγε ψέματα τόσο καιρό στον ελληνικό λαό;» επισήμανε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.