Δεν άφησε αναπάντητη ο Παύλος Πολάκης τη φράση του Ευκλείδη Τσακαλώτου «ζητώ συγγνώμη εκ μέρους όλου του ΣΥΡΙΖΑ» για το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη στη Μακρόνησο.
Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε πως «προφανώς και δεν ζητάει συγγνώμη εξ ονόματος μου ο Ευκλείδης!!», συμπληρώνοντας πως: «Δεν έχει απολύτως καμία τέτοια εξουσιοδότηση, ούτε ελέω θεού δικαίωμα!!
Ορθώς έπραξε ο Στέφανος και πήγε, ορθώς είπε αυτά που είπε!»
https://www.facebook.com/PolakisPavlos/posts/pfbid06DBhnd5fDCppGb5wSmwRsjCRpc8bHTxuwgbApiEwwoWwG7Edwf6u7FrmW7CUmYpml
Υπενθυμίζουμε πως σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος εξέφρασε την αντίθεσή του στο βίντεο του συνυποψηφίου του, επισημαίνοντας πως «δείχνει έλλειψη γνώσης της Ιστορίας και της Αριστεράς, δείχνει έλλειψη συναισθηματικής νοημοσύνης».
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, μάλιστα, ζήτησε συγγνώμη στον κόσμο απ’ όλο τον ΣΥΡΙΖΑ, φράση που όπως φαίνεται άναψε φωτιές…
https://www.facebook.com/tsakalotos.euclid/videos/993639331953586