Πολιτική

«Εξωφυλαρούχας, ακροαριστερός δημοσιογράφος ο Κλαπ» λέει ο Μαρκόπουλος για το δημοσίευμα των NYT

Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος χαρακτήρισε τον αρθρογράφο των New York Times, Αλεξάντερ Κλαπ, ως «εξωφυλαρούχα, παγκίτη, ακροαριστερό».

Αρχικά τα «γαλάζια» τρολς, αλλά στη συνέχεια κι ορισμένα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας έχουν επιδοθεί τις τελευταίες μέρες σε μία προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρα του δημοσιογράφου Αλεξάντερ Κλαπ, ο οποίος υπέγραψε το άρθρου των New York Times που κάνει λόγο για σαπίλα στην Ελλάδα.

Κι αυτό προκειμένου να μειώσουν την εγκυρότητα και τη δυναμική των όσων έγραψε για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, όμως, πήγε το όλο θέμα ένα βήμα παραπέρα.

Κι αυτό γιατί χαρακτήρισε τον βραβευμένο δημοσιογράφο ως «εξωφυλαρούχα» (αθλητική αργό που σημαίνει: αυτός που φυλάει, έξω, τα ρούχα και δεν αγωνίζεται σε αγώνα), «παγκίτη» (ο παίκτης που δεν αγωνίζεται στον αγώνα, αλλά τον παρακολουθεί από τον πάγκο) κι «ακροαριστερό».

«Ποιος μωρέ τώρα; Ένας εξωφυλαρούχας αρθρογράφος; Είναι η θέση των New York Times αυτή; Κάνατε τον εξωφυλαρούχα ακροαριστερό δημοσιογράφο θέση; Με τον κάθε παγκίτη δημοσιογράφο, μας τον κάνετε θέση τώρα;», απάντησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας – και δημοσιογράφος μέχρι την εκλογή του – στον Θανάση Θεοχαρόπουλο στον ΣΚΑΪ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 04:36” του βίντεο:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Χρήστος Σταϊκούρας: Αρχές Σεπτεμβρίου θα «κλειδώσουν» τα μέτρα της ΔΕΘ
Kακοκαιρία: Υδροστρόβιλος «χτύπησε» τη Μύκονο (Δείτε βίντεο)
Chevron Right