Στα άρματα, στα άρματα, εμπρός στον αγώνα, για την πολύπαθη Κεντροαριστερά!
Ολημερίς τη χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν.
Κι ενώ ο εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατεί, ο Στέφανος Κασσελάκης κηρύσσει «προοδευτική αντεπίθεση» από το Συνέδριο.
Το κλίμα είναι εκρηκτικό και μάλλον θα παραμείνει έτσι μέχρι τις Ευρωεκλογές, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για το ποσοστό που θα συγκεντρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και σε ό,τι αφορά στην επόμενη μέρα που σίγουρα θα δρομολογήσει εξελίξεις.
Την ίδια ώρα, «καβάλα στο άλογο» είναι ο Ανδρουλάκης, ο Κουτσούμπας, αλλά και ο Βελόπουλος και ήδη σε κάποια «πηγαδάκια» ακούγονται διάφορα σε σχέση με τη θέση που θα καταλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ της 9ης Ιουνίου.
Όλοι «καβάλα στο άλογο». Όλοι εκτός του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Αριστεράς, η οποία ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ο οποίος, ποιος ξέρει, μπορεί να τους δώσει καμιά καλή ιδέα για τα συνθήματα στα πανό τους, γιατί όπως φαίνεται, «δεν το ‘χουν».
Μανώλης Καλουδάς και Αποστόλης Κρέτσης σχολιάζουν τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά ενόψει του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ στο τρίτο podcast της σειράς «Αφ’ υψηλού».