Παραπολιτικά

Απίστευτη αποκάλυψη: Προκαταρκτική εξέταση για το «χασίς στο Μέγαρο Μαξίμου»

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχωρούν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς φαίνεται ότι  διενεργείται προκαταρκτική εξέταση για όσα είπε ο βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου, περί «χασισοκαπνού στο Μέγαρο Μαξίμου».

 

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχωρούν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς φαίνεται ότι  διενεργείται προκαταρκτική εξέταση για όσα είπε ο βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου, περί «χασισοκαπνού στο Μέγαρο Μαξίμου».

Όλα ξεκίνησαν από ένα δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Liberation για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που προκάλεσε την επίθεση του βουλευτή της ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου.

Η επίθεση στη Liberation ήταν σκληρότατη και κάπου ο νεοεκλεγείς βουλευτής έφθασε στο σημείο να υποστηρίξει ότι στο Μέγαρο Μαξίμου κάπνιζαν…χασίς.

H Liberation όμως δεν άφησε αναπάντητα τα όσα ειπώθηκαν για το ιδιοκτησιακό της καθεστώς και για όλα όσα την κατηγόρησε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Τώρα το θέμα επανέρχεται στον επικαιρότητα, καθώς από το ΣΥΡΙΖΑ τονίζουν ότι διενεργείται προκαταρκτική εξέταση για τις «ασυναρτησίες» του βουλευτή της ΝΔ, κ. Μπάμπη Παπαδημητρίου, περί «χασισοκαπνού στο Μέγαρο Μαξίμου».

Συγκεκριμένα από την Κουμουνδούρου αναφέρουν: «Όταν η πολιτική γελοιότητα συναντά τον άκριτο ζήλο του οσφυοκάμπτη λειτουργού, τότε ο τραγέλαφος συναντά την «κανονικότητα».

Πληροφορηθήκαμε ότι διενεργείται προκαταρκτική εξέταση για τις ασυναρτησίες του βουλευτή της ΝΔ, κ. Μπάμπη Παπαδημητρίου, περί «χασισοκαπνού στο Μέγαρο Μαξίμου».

Στην αρχή σκεφθήκαμε ότι η ΝΔ θα είχε στην κατοχή της έστω κάποια μικροποσότητα σοβαρότητας. Μετά σκεφθήκαμε ότι είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να συμπεριληφθεί και αυτή στην προανακριτική για τη δήθεν σκευωρία της Novartis.

Άλλωστε, με την κυβέρνηση της ΝΔ η αυτογελοιοποίηση δεν έχει πλέον όρια».

Η υπόθεση με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου για τον χασισοκαπνό στο Μέγαρο Μαξίμου

Ο δημοσιογράφος στις αρχές Ιουλίου, λίγες μέρες μετά τις εκλογές κλήθηκε να συμμετάσχει στην εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε και μεταξύ άλλων να σχολιάσει το δημοσίευμα της Liberation για τις εθνικές εκλογές στην Ελλάδα.

Εκεί ο κ. Παπαδημητρίου εξαπέλυσε επίθεση με βαριές εκφράσεις κατά μερίδας ξένων ανταποκριτών οι οποίοι όπως ανέφερε «έγλειφαν τα παπούτσια των Συριζαίων».

Ο νεοεκλεγείς βουλευτής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι ανταποκριτές πολλών ευρωπαϊκών εφημερίδων, έγραφαν για μια Ελλάδα που δεν υπάρχει. Για μια Ελλάδα που τους διηγήθηκαν στα γεμάτα καπνό γραφεία του Μαξίμου τα στελέχια του αποδημούντος ΣΥΡΙΖΑ. Όχι όλοι.

Υπάρχουν ανταποκριτές ξένου Τύπου που κάνουν εξαιρετική δουλειά και ξέρουν τα θέματα αλλά και όταν δεν τα ξέρουν κάθονται και τα κοιτάζουν σωστά. Yπάρχει δυστυχώς μια πλέμπα δημοσιογράφων – ανταποκριτών οι οποίοι έγλειφαν τα παπούτσια των Συριζαίων στα γεμάτα καπνό -και χασισοκαπνό κιόλας- γραφεία μέσα στο Μαξίμου και έγραφαν μετά ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους».

Ουσιαστικά έκανε καταγγελίες για χρήση χασίς μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου, γεγονός που προκάλεσε σάλο…

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
ΕΨΑ-Λουξ: Σε κατάσταση πανικού η Coca Cola
Επίδομα γέννας: 2.000 ευρώ για κάθε παιδί που θα γεννηθεί από τον Ιανουάριο
Chevron Right