Το δικό του «ράλι Αιγαίου» έχει ξεκινήσει από χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, καθώς πρόκειται για μια μεγάλη νησιωτική περιοδεία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Μπορεί στη νησιωτική περιοδεία του Στέφανου Κασσελάκη στο Αιγαίο, πρώτος σταθμός να ήταν η Κύθνος, αλλά μία από τις επόμενες στάσεις του ήταν η Σύρος.
Στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, λοιπόν, ο Στέφανος Κασσελάκης συνάντησε τον γνωστό TikToker και φίλαθλο του Παναθηναϊκού, Μιχάλη Κονδύλα.
Μάλιστα, ο Στέφανος Κασσελάκης αποκάλυψε τα… φιλοπαναθηναϊκά του συναισθήματα, λέγοντας: «Είμαι Παναθηναϊκός!».
@kondylas_m Ο Κασσελάκης είναι Παναθηναϊκός .. ?? #syros #hermoupolis #miaoulissquare #kasselakis #meetup #panathinaikos #information #goodcitizen #kondylas #foryou ♬ original sound – Μιχάλης Κονδύλας
Σ. Χ.