Θέλει μεγάλη προσπάθεια, είναι αλήθεια, να κάνεις κινήσεις για να προσδώσεις έναν φρέσκο αέρα στην εικόνα σου και ταυτοχρόνως να κάνεις και πιο αποτελεσματική τη δουλειά σου, και αντ’ αυτού να προκαλείς ειρωνικά σχόλια ακόμα και στους πιο δικούς σου βουλευτές.
Κάτι τέτοιο έγινε με την απόφαση να γίνει εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ η πρώην Γραμματέας Ενέργειας Αλεξάνδρα Σδούκου, στη θέση του Νίκου Ρωμανού!
Μεγάλος φωστήρας όποιος σκέφτηκε τέτοια δύσκολη εποχή για τη ΝΔ, με ασταμάτητες διαρροές ψηφοφόρων προς την Ελληνική Λύση και τα άλλα κόμματα στα δεξιά της παράταξης, η σκυτάλη της εκπροσώπησης να περάσει σε μία γυναίκα, η οποία μέχρι πριν γίνει Γραμματέας της κυβέρνησης, ήταν ΠΑΣΟΚ ως τα μπούνια, που λέει και ο σοφός λαός!
Α.Ο.