Παραπολιτικά

Ο Χαρδαλιάς «τα έψαλε» για την μάσκα σε πολίτη

Ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την επίσκεψη του στην Κοζάνη, είχε ένα απρόοπτο περιστατικό σχετικά με την χρήση μάσκας.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς επισκέφτηκε το Σάββατο (17/10) την Κοζάνη, η οποία βρίσκεται σε lockdown λόγω κορονοϊού και είχε ένα επεισόδιο σχετικά με την υποχρεωτική χρήση μάσκας.

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας περνώντας με το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο από τη λαϊκή αγορά της περιοχής, διαπίστωσε ότι η μάσκα ενός παραγωγού δεν ήταν τοποθετημένη σωστά, αλλά στο πηγούνι και κατέβηκε προκειμένου να του ζητήσει να τη φορέσει σωστά.

Μάλιστα, ο ίδιος ο παραγωγός της λαϊκής περιέγραψε στο kozan.gr τα όσα συνέβησαν, όταν, όπως είπε «του είχε πέσει λίγο η μάσκα». «Μου είπε “σε παρακαλώ βάλε τη μάσκα σου”, την έβαλα, με χαιρέτισε, τον χαιρέτισα».

Επιπλέον, ο παραγωγός διευκρίνισε ότι ο κ. Χαρδαλιάς ήταν πολύ φιλικός και ευγενικός.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
20χρονη γύρισε βίντεο με την ψεύτικη απαγωγή της και την σκότωσαν
Σεισμός τώρα στη Σκιάθο
Chevron Right