Παραπολιτικά

Ο Άδωνις και η «τελευταία ευκαιρία» της Ευρώπης

Ο Αδ. Γεωργιάδης και η άποψη περί της απειλής Τραμπ…

Δεν είναι μόνο οι ευρωπαϊκές ηγεσίες που έχουν σαστίσει και δεν ξέρουν πως θα αντιμετωπίσουν τον «τυφώνα» Τραμπ.

Ίδια είναι η κατάσταση και στις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, περιλαμβανομένης και της δικής μας! Χθες, δύο υπουργοί τοποθετήθηκαν με τον ακριβώς αντίθετο τρόπο, ο ένας υπέρ των κινήσεων του νέου Αμερικανού προέδρου, ο άλλος εναντίον.

Ο μεν υπουργός Υγείας Αδ. Γεωργιάδης εξέφρασε την άποψη ότι τελικά η απειλή Τραμπ μπορεί να είναι η τελευταία ευκαιρία της Ευρώπης!

Στον αντίποδα, ο υπουργός Μετανάστευσης Ν. Παναγιωτόπουλος (Huffpost.gr), εκτίμησε ότι η αντίληψη του Τραμπ για την εξωτερική πολιτική και το διεθνές στερέωμα, εδράζεται περισσότερο σε σχέσεις ανταλλαγής – ελπίζω όχι αμιγώς όσον αφορά την «αγορά ακινήτων» ή το «real estate».

Θα έχει ενδιαφέρον πώς θα τοποθετηθεί σήμερα το Μέγαρο Μαξίμου δια του εκπροσώπου του Π. Μαρινάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τα κλειστά ακίνητα του δημοσίου, τα ενοίκια και οι κομματικοί ημέτεροι
Ο Ντόναλντ Τραμπ και το «δόγμα» του... Βασίλη Παπακωνσταντίνου
Chevron Right