Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έχουν πλέον «φωνή» στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», όπως αποφάσισαν χθες οι εργαζόμενοι/ες στη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε με σκοπό τη διεκδίκηση των δεδουλευμένων τους, αλλά και την κατάρτιση σοβαρού πλάνου βιωσιμότητας.
«Οι εργαζόμενες/οι Στο Κόκκινο, δεν μπορούμε να συνεχίζουμε να παρέχουμε βήμα στον βασικό μέτοχο που ευθύνεται για το γεγονός ότι είμαστε τρεις μήνες απλήρωτοι. Η ειδησεογραφία που αφορά τον βασικό μέτοχο θα συνεχιστεί κανονικά, αλλά όχι η παρουσίαση των θέσεων στις εκπομπές, έως ότου λάβουμε χρήματα», αναφέρει χαρακτηριστικά η πρωτότυπη, αν μη τι άλλο, απόφαση.
Αφορμή εκτός από τη μη καταβολή των δεδουλευμένων στάθηκε ο εμπαιγμός. Την περασμένη Τρίτη (11/2) και ενώ είχε προγραμματιστεί συνάντηση των εργαζομένων με τους εκπροσώπους της LeftMedia, δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ, δεν εμφανίστηκε κανείς, προφασιζόμενοι ότι δεν είχαν γνώση και δεν είχαν λάβει κλήση. Κλήση βέβαια είχε επιδοθεί, ενώ ο Σωκράτης Φάμελλος που είχε συναντηθεί μια ώρα πριν μαζί τους ήταν ενήμερος.
«Πώς είναι δυνατόν η LeftMedia να ισχυρίζεται ότι δεν έχει λάβει κλήση για μια συνάντηση την οποία γνωρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ; Όταν ήμασταν παιδιά, αν κάποιος έπαιζε κρυφτό με τέτοιους όρους, τον διώχναμε από το παιχνίδι γιατί το χαλούσε», αναφέρουν οι εργαζόμενοι.
Και έχουν δίκιο…
Μ. Καλ.