Παραπολιτικά

Τα πονηρά ραντεβού ενός… ελευθεριακού δικαστή

Το πρόβλημα είναι ότι αυτά τα ραντεβού καταγράφονται.

Ποιος… ελευθεριακός ανώτερος δικαστής με κεντρική θέση στην Ευελπίδων κάνει «κρυφά» ραντεβού στο γραφείο του με ιδιώτες προκειμένου να «επιταχύνει» υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται στα πλαίσια της αθλητικής βίας.

Σημειωτέον τα ραντεβού αυτά είναι τόσο κρυφά που δεν καταγράφονται στην ατζέντα της γραμματέως του. Για τα οποία, μάλιστα, έχει προηγουμένως μεσολαβήσει άλλη δημοσιογράφος, η οποία πάντοτε προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες της σε συναδέλφους και φίλους.

Το πρόβλημα είναι ότι όλα αυτά καταγράφονται, όπερ σημαίνει ότι οι ενδιαφερόμενοι έχουν πλήρη γνώση και είναι στο χέρι τους το πως και το πότε θα αποκαλύψουν τα σχετικά ντοκουμέντα.

Όλα στο φως, δηλαδή, και τότε θα χρειάζεται πολύ νερό για να ξεπλυθούν. Και τα τηλέφωνα θα είναι κλειστά.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Έυβοια: Δελφίνι ξεβράστηκε νεκρό σε παραλία
Ηράκλειο: Φωτιά στις Μαλάδες - Δύσκολο το έργο της πυρόσβεσης
Chevron Right