Παραπολιτικά

Η υφυπουργός με την Porsche αποκαλύφθηκε – Ποια είναι

Η υφυπουργός «φάνηκε να απολαμβάνει τη βόλτα» με την Porsche αναφέρει site της Μυτιλήνης.

Τα βλέμματα των περιστατικών μαγνήτισε το πρωί του περασμένου Σαββάτου, στη Μυτιλήνη, γνωστή υφυπουργός, η οποία κυκλοφορούσε με μία Porsche, συνοδευόμενη από συμβατικά αυτοκίνητα της αστυνομίας.

Πρόκειται για την υφυπουργό Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Το πολυτελές όχημα, το οποίο φέρεται, σύμφωνα με «τα Νέα της Λέσβου», να ανήκει στη διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ, παρέλαβε την υφυπουργό από το αεροδρόμιο και τη μετέφερε στην προκυμαία, στην Αστυνομία και στη συνέχεια στη Μητρόπολη Μυτιλήνης, στην Πυροσβεστική, μέχρι και στο Μανταμάδο και στις άλλες συναντήσεις που είχε στη Λέσβο.

«Η ίδια φάνηκε να απολαμβάνει τη βόλτα», αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ και συνεχίζει: «Ποιος να θυμάται άλλωστε το “σεμνά και ταπεινά” του Κώστα Καραμανλή, δύο δεκαετίες έχουν περάσει από τότε! Όπως άλλωστε σχολίασε η κ. Αλεξοπούλου στο τέλος του ταξιδιού της στη Μυτιλήνη,  «Μόνο μπροστά! Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη σταθερά, πιο κοντά στην Ευρώπη!». Σωστά το λέει, άλλωστε η Porsche δίνει μια… άλλη σταθερότητα στο δρόμο!»

Ο Χαράλαμπος Αθανασίου κινήθηκε με το δικό του αυτοκίνητο, μάρκας Skoda, ενώ ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Μυτιλήνης, Πανάγος Κουφέλος, ακολούθησε με το μηχανάκι του.

Α.Ο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
FTI: «Υποθαλάσσιος σεισμός» η πτώχευση για τον τουρισμό στην Ελλάδα - Οι άμεσες συνέπειες
Γεράσιμος Παπαδόπουλος: Οι περιοχές που κινδυνεύουν από σεισμό το καλοκαίρι
Chevron Right