Παραπολιτικά

Ο Τζιτζικώστας δίνει εξετάσεις δύσκολες

Αν η ΝΔ πάει καλά στη βόρεια Ελλάδα, ο Απ. Τζιτζικώστας κερδίζει ένα «credit», αν όχι τότε τα πράγματα γίνονται δύσκολα.

Ο περιφερειάρχης της Κεντρικής Μακεδονίας φέρεται να έχει υποσχεθεί στον Κ. Μητσοτάκη ότι θα γίνει ο «Απόστολός» του στη Βόρεια Ελλάδα. Δηλαδή, θα βάλει πλάτη για μια καλή εκλογική παρουσία της ΝΔ στα «δύσβατα» μονοπάτια της περιοχής.

Από την πλευρά του ο Πρωθυπουργός δεν έχει απορρίψει τις φιλοδοξίες του Απ. Τζιτζικώστα για τη θέση του Έλληνα Επιτρόπου στην νέα Κομισιόν.

Χωρίς βέβαια να έχει δεσμευθεί σε κάτι.

Τώρα λοιπόν, το στοίχημα είναι στην πλευρά του Απόστολου. Το βράδυ της Κυριακής θα κριθεί από το Μαξίμου αν πέρασε τις «εξετάσεις». Αν δηλαδή η ΝΔ πάει καλά στη βόρεια Ελλάδα, ο περιφερειάρχης κερδίζει ένα «credit».

Αν όχι, τότε τα πράγματα γίνονται δύσκολα.

Υπομονή λοιπόν, Κυριακή κοντή γιορτή.

Κ.Π.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ελένη Τσολάκη: Τι είπε ο Νίκος Γεωργιάδης για το τηλεοπτικό μέλλον της – «Δεν έπρεπε…»
Πού ψηφίζω την Κυριακή 9 Ιουνίου για ευρωεκλογές 2024
Chevron Right