Παραπολιτικά

Αφωνία Χρυσοχοΐδη για την ομοφοβική και ρατσιστική επίθεση Μπέου κατά Κασσελάκη

Με ένα απλανές βλέμμα… απάντησε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στον Νάσο Ηλιόπουλο για το αν πρέπει ή όχι να ελεγχθεί πειθαρχικά ο Αχιλλέας Μπέος μετά τα όσα είπε κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Είναι φορές που η σιωπή… φωνάζει κι αποτελεί εμμέσως πλην σαφώς τοποθέτηση. Ακριβώς αυτό συνέβη χθες στο τηλεοπτικό πάνελ του ΣΚΑΪ με πρωταγωνιστές τους Νάσο Ηλιόπουλο και Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με φόντο τις ρατσιστικές και ομοφοβικές δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου κατά του Στέφανου Κασσελάκη, οι οποίες προκάλεσαν την παρέμβαση του Αρείου Πάγου.

Κάποια στιγμή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρώτησε τον υπουργό Υγείας αν πρέπει να ασκηθεί πειθαρχικός έλεγχος στον βουλευτή του Βόλου, χωρίς ωστόσο να λάβει καμία απολύτως απάντηση.

«Πρέπει να γίνει πειθαρχικός έλεγχος στον Μπέο; Ναι ή όχι; Πόσο δύσκολο είναι το ερώτημα;» ρώτησε ο Νάσος Ηλιόπουλος τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με τον υπουργό Υγείας να απαντά… με ένα απλανές βλέμμα, χωρίς να αρθρώνει την παραμικρή λέξη.

«Σιωπή, ευχαριστώ πολύ», συνέχισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κι ακολούθησε ένα «πάγωμα» 5 δευτερολέπτων, με τη Σία Κοσιώνη να δίνει «πάσα» στον Μανώλη Χριστοδουλάκη.

Μ. Καλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Iσραήλ: Νεκρός ο 44χρονος Ισραηλινός διοικητής Roy Levy της επίλεκτης μονάδας «Ghost»
LIVE - Αποτελέσματα εκλογών 2023: Τα τελικά ποσοστά σε Δήμους και Περιφέρειες
Chevron Right