Υψηλοί τόνοι καταγράφθηκαν στο τηλεοπτικό στούντιο του OPEN μεταξύ της υποψήφιας της Νέας Δημοκρατίας, Εβίτας Βαρελά και του παρουσιαστή, Παναγιώτη Στάθη, όταν ο τελευταίος υπέβαλλε ερώτημα.
«Τώρα δεν μας αρέσει», είπε η γνωστή δικηγόρος που έχει εμφανιστεί αρκετές φορές στα πάνελ του ΣΚΑΪ, με τον Παναγιώτη Στάθη να απαντά: «Δεν κατάλαβα, τι εννοείτε; Σε μας δεν αρέσει; Έλα Παναγία μου. Τι θα ακούσω ακόμα ο άνθρωπος. Δηλαδή σας διακόπτουμε επίτηδες».
Η κ. Βαρελά συνέχισε να λέει αυτά που ήθελε, ωστόσο κάποια στιγμή της ζητήθηκε να ολοκληρώσει, προκειμένου να λάβει τον λόγο η υποψήφια του ΠΑΣΟΚ, στην Ξάνθη, Έρση Παρχαρίδου κι ακολούθησε ο εξής διάλογος:
Βαρελά: «Ήξερα που έρχομαι, δεν μου κάνει καμία εντύπωση ο τρόπος που με αντιμετωπίζετε».
Στάθης: «Δεν κατάλαβα. Τι σημαίνει αυτό;»
Βαρελά: «Αυτό σημαίνει ότι δε με αφήνετε να μιλήσω».
Στάθης: «Θέλετε να βγαίνετε στις εκπομπές να κάνετε διάγγελμα; Θα μας καταγγείλετε κιόλας; Συγγνώμη, σας παρακαλώ…»
Βαρελά: «Κύριε Στάθη ελάτε τώρα, θέλω να μπορέσω να ολοκληρώσω μία θέση».
Στάθης: «Σας παρακαλώ πολύ…»
Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 15:30” του βίντεο: