Παραπολιτικά

Η Μιράντα βαθμολογεί χαμηλά τον Κυριάκο

Το ΚΕ.ΦΙ.Μ. της Μιράντας Ξαφά προσφέρει αγκάθια στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο αξιολόγησης του για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης.

Μια φίλη από τα παλιά της οικογένειας Μητσοτάκη επέστρεψε προσφέροντας αγκάθια και όχι λουλούδια στον Κυριάκο.

Με ιδιαίτερα κακούς βαθμούς βαθμολογεί το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών, στο οποίο επικεφαλής είναι η Μιράντα Ξαφά, το έργο της κυβέρνησης από τη σκοπιά της προώθησης των μεταρρυθμίσεων.

Τη σχετική έρευνα αποκαλύπτει η «Εστία» του Μανώλη Κοττάκη.

Πέρα από την ουσία του πορίσματος, να υπενθυμίσουμε ότι τη Μιράντα Ξαφά είχε πάντα κοντά του ο πατέρας του πρωθυπουργού και η ίδια ποτέ δεν έκρυψε τις βαθιές της σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη.

Πάντως η αξιολόγηση της Μιράντας και του ΚΕ.ΦΙ.Μ. για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης του υιού Μητσοτάκη αποκαλύπτουν σχίσμα στην «οικογένεια του ελληνικού φιλελευθερισμού».

Κ.Π.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Έκτακτη ανακοίνωση για ΕΝΦΙΑ 2024: Παράταση στις αιτήσεις
Γιάννα Τερζή: «Ήμουν τυχερή που πήγα σε γιατρό που δεν με άφησε παράλυτη»
Chevron Right