Παραπολιτικά

Γαλάζιες εκπλήξεις με τις αντιπροεδρίες στη Βουλή – Στον «αέρα» Κακλαμάνης, Αθανασίου

Ποιοι γαλάζιοι «παίζουν» για τις θέσεις των αντιπροέδρων της Βουλής.

Ανακατατάξεις «ψήνονται» στο γαλάζιο στρατόπεδο για τη Βουλή, με την ηγεσία της ΝΔ να επανεξετάζει τη στελέχωση στις θέσεις των αντιπροέδρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι εντελώς αμφίβολο εάν θα προταθεί και πάλι ο Νικήτας Κακλαμάνης για τη θέση του Α’ αντιπροέδρου, καθώς ο έμπειρος βουλευτής δεν θεωρείται ιδιαίτερα «συνεννοήσιμος» – έτσι χαρακτηρίζουν τη στάση του να διαφοροποιείται από την κεντρική γραμμή σε ορισμένα κρίσιμα πολιτικά θέματα.

Επίσης, πρέπει να θεωρείται «κομμένος» ο Χαράλαμπος Αθανασίου, όπως μεταφέρουν έγκυρες πηγές, οι οποίες λένε ότι ο μέχρι πρότινος β’ αντιπρόεδρος της Βουλής έκλεισε τον κύκλο του.

Για τις δύο θέσεις εξετάζονται ο Κώστας Τσιάρας για Α’ αντιπρόεδρος και ο Γιώργος Γεωργαντάς για β’ αντιπρόεδρος – και οι δύο ήταν υπουργοί στην προηγούμενη κυβέρνησης, αλλά τώρα έμειναν εκτός.

Ο Αθανάσιος Μπούρας δείχνει αμετακίνητος στη θέση του τρίτου αντιπροέδρου.

Γ.Μ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
«Για μια Ζωή»: Ρέππας - Παπαθανασίου επιστρέφουν στο θέατρο με μια νέα κωμωδία καταστάσεων
Βόλος: Νέα εξέλιξη με το κοριτσάκι που το δάγκωσε οχιά και μπήκε στη ΜΕΘ
Chevron Right