Παραπολιτικά

Κωδικός «Βαρουφάκης»: Η μεγαλύτερη απάτη της ΝΔ

Τροφοδότης του Μητσοτάκη- που υποτίμησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αν πρέπει να κάνουν αυτοκριτική στην Κουμουνδούρου είναι ότι υποτίμησαν τον κίνδυνο που αντιπροσωπεύει για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Βαρουφάκης. Άργησαν να αντιδράσουν, όταν άρχισε να διακινεί τις μπαρούφες του για τις «Δήμητρες» και άλλες αστειότητες.

Σαν να είχε προετοιμαστεί γι’ αυτό, η προπαγάνδα της ΝΔ με επικεφαλής τον Μητσοτάκη, άρχισε να λανσάρει το παραμύθι ότι θα σχηματισθεί «κυβέρνηση ηττημένων» με τον Βαρουφάκη …υπουργό Οικονομικών – που θα βγάλει τη χώρα από το ευρώ.

Ήταν φαιδρό αλλά αποδείχθηκε «πιασάρικο» σε κάποιους πολίτες και η ΝΔ το συνεχίζει. Παρότι ο ίδιος ο Τσίπρας πέταξε στο καναβάτσο και εξευτέλισε τον Βαρουφάκη και την ύποπτη συμπεριφορά του.

Αλλά ο Γκαιμπελισμός του Μητσοτάκη συνεχίζεται. Σε κάθε συγκέντρωσή του, αλλά και των υποψηφίων του, κυκλοφορούν ψιθυριστές που διακινούν ότι «μην ακούτε τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα τα βρουν με τον Βαρουφάκη και θα χαθούν τα λεφτά σας».

Στον ΣΥΡΙΖΑ γελάνε. Είναι όλοι σύμφωνοι, και πρώτος ο Τσίπρας ως εν δυνάμει πρωθυπουργός, ότι θα προτιμήσουν να μείνουν στην αντιπολίτευση, παρά να δεχθούν στήριξη από κάποιον σαν τον Βαρουφάκη.

Τους έκανε ζημιά όταν τον έβαλαν υπουργό, και τώρα προσπαθεί να προσφέρει ότι μπορεί στον Μητσοτάκη, για να τους ξαναβλάψει.

Δεν αρκεί όμως να το λένε μεταξύ τους. Πρέπει να το κάνουν κορωνίδα των επομένων ημερών: αν υπάρχει ένας πολιτικός που δεν πρόκειται ποτέ να περάσει την πόρτα του Τσίπρα, αυτός είναι ο Βαρουφάκης που από ευεργετηθείς, έγινε προεκλογικός τροφοδότης του Μητσοτακη.

Δεν αρκεί ότι το είπαν. Πρέπει να το λένε ως τη Κυριακή σε όλους του τόνους…

Γ.Λ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Meteo: Ποια περιοχή της Ελλάδας «χτυπάει» σήμερα 34 βαθμούς Κελσίου
Το «αντίο» του Παναθηναϊκού στον Γιάννη Βογιατζή
Chevron Right