Παραπολιτικά

Ο Σούνακ «ζήλεψε» τον Μητσοτάκη

Όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το 2017, έτσι και ο Ρίσι Σούνακ μίλησε σε αγρότες που κάθονταν πάνω σε μπάλες με σανό.

Δεν ξέρουμε αν στη Βρετανία υπάρχει η φράση «δεν τρώω σανό» κι αν το «σανό» μεταφράζεται, όπως στην Ελλάδα, και ως ανοησία.

Ο Ρίσι Σούνακ, πάντως, μίλησε σε αγρότες που κάθονταν πάνω σε μπάλες με σανό, όπως ακριβώς είχε κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το 2017, σε περιοδεία του στη Λάρισα.

Τότε οι φωτογραφίες από το Βλαχογιάννι με τον τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μιλά σε αγρότες που κάθονταν πάνω σε σανό είχαν γίνει viral και χρησιμοποιούνται ακόμα και σήμερα στα social media, όταν οι χρήστες θέλουν να διακωμωδήσουν τις εξαγγελίες του.

Στην Πειραιώς είχε δημιουργηθεί μεγάλο θέμα, τότε, για το ποιος «φωστήρας» σκέφτηκε την εικόνα να μιλά ο αρχηγός της ΝΔ μπροστά σε ανθρώπους που κάθονται σε μπάλες με σανό, ενώ είχε δοθεί διαρροή, αργότερα, ότι οι σχετικές φωτογραφίες ήταν 100% λάθος.

Για την ιστορία, πάντως, ο Βρετανός πρωθυπουργός δεν έχει δημοσιεύσει αυτές τις φωτογραφίες στο προφίλ του στο Twitter…  

Μ. Καλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Αθηναΐς Νέγκα: Η απρέπεια στη Μαρίνα Σάττι στα MAD VMA - «Θα μπορούσα να χασμουρηθώ...»
Μαίρη Συνατσάκη: «Η Αθηνά Οικονομάκου είναι χαρούμενη, δεν κρύβεται»
Chevron Right