Παραπολιτικά

Ο Μητσοτάκης παρακολούθησε ΝΒΑ και τη νίκη των Σέλτικς επί των Χιτ

Το τέταρτο παιχνίδι ανάμεσα στους Μπόστον Σέλτικς και τους Μαϊάμι Χιτ, για τους τελικούς της Ανατολής στο ΝΒΑ, παρακολούθησε από την τρίτη σειρά του γηπέδου ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Υπό το βλέμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη οι Μπόστον Σέλτικς επιβλήθηκαν των Μαϊάμι Χιτ με 102-82 στο Game 4 των τελικών της Ανατολής στο ΝΒΑ, με τους Κέλτες να κάνουν το 2-2 στη σειρά των αγώνων.

Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στη Βοστώνη, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Boston College και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Παρακολούθησε το παιχνίδι από την τρίτη σειρά του «TD Garden», δίπλα στους Κάνιγχαμ, Στιούαρτ και Χέις των Ντιτρόιτ Πίστονς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ο Λαβρόφ για το νέο δόγμα της Ρωσίας: Η Δύση έχει «ρωσοφοβία» - Νέο κέντρο της παγκόσμιας οικονομίας η Ευρασία
Πιο ακριβό και το μπουκαλάκι νερό σε λίγες μέρες
Chevron Right