Εξαφανισμένοι πολλοί πρωτοκλασάτοι υπουργοί της κυβέρνησης αποφεύγουν να βγουν να μιλήσουν για την τραγωδία στα Τέμπη. Στον Γιάννη Λοβέρδο τέθηκε το ερώτημα.
«Εάν την κρίσιμη ώρα, οι πρώτοι σε δημοφιλία εξαφανίζονται και βγάζουν πάλι τα κάστανα από τη φωτιά οι ίδιοι και οι ίδιοι, αυτό δεν είναι πολύ χρήσιμο στην ομάδα και ίσως η πρωτιά στη δημοφιλία να μην τους αξίζει κιόλας» είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στην ηχηρή απουσία υπουργών νωρίτερα την Παρασκευή (17/3), τροφοδοτώντας τη δημόσια συζήτηση για το θέμα.
«Το να έχεις υπουργούς με μεγάλη δημοφιλία είναι πολύ χρήσιμο σε μία παράταξη. Γιατί σε μια κρίσιμη ώρα, που μπορεί υπάρχει δυσκολία, αυτοί οι υπουργοί που είναι πρώτοι σε δημοφιλία, βγαίνουν, καταθέτουν ένα τμήμα από το πολιτικό τους κεφάλαιο για να βοηθήσουν την ομάδα, την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό.
Εάν την κρίσιμη ώρα, οι πρώτοι σε δημοφιλία εξαφανίζονται και βγάζουν πάλι τα κάστανα από τη φωτιά οι ίδιοι και οι ίδιοι, αυτό δεν είναι πολύ χρήσιμο στην ομάδα και ίσως η πρωτιά στη δημοφιλία να μην τους αξίζει κιόλας», όπως εξήγησε ο Αδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ για το δυστύχημα των Τεμπών.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν κατονόμασε τους εξαφανισμένους υπουργούς. Ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Λοβέρδος, καλεσμένος στο Attica TV, κλήθηκε να κατονομάσει ποιοι υπουργοί κάνουν την πάπια.
Η απάντησή του… διαφωτιστική. Δείτε το βίντεο: