Παραπολιτικά

Μαξίμου: Έκλεψε την παράσταση ο Πίνατ στη συνάντηση Μητσοτάκη – Σασόλι

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περίμενε στην πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου τον Νταβίντ Σασόλι. Μαζί του, μέχρι και την ώρα που έφτασε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ήταν ο Πίνατ, κλέβοντας για άλλη μια φορά την παράσταση.

Φορώντας μια κόκκινη μπαντάνα, ο Πίνατ, ο σκύλος που υιοθέτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το καταφύγιο της Φιλοζωικής Ένωσης Ηλιούπολης, έκλεψε ξανά την παράσταση κατά την άφιξη του Νταβίντ Σασόλι στο Μέγαρο Μαξίμου για τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όταν έφτασε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου κατέβηκε μάλιστα τα σκαλιά, αναζητώντας το χάδι του κ. Σασόλι, το οποίο δεν του αρνήθηκε.

Δείτε τις φωτογραφίες:

{gallery}Peanut{/gallery}

Πάντως, ο Πίνατ φαίνεται ότι έχει και το δικό του φαν κλαμπ, καθώς, πριν από περίπου 15 ημέρες, χρήστης του Twitter αποφάσισε να του ανοίξει λογαριασμό.

 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ευπαθείς ομάδες: Ξεκινά η υποβολή δηλώσεων αναστολών συμβάσεων εργασίας
Tik Talk: Η Βάνα Μπάρμπα μιλάει στον Αντώνη Σρόιτερ
Chevron Right