Παραπολιτικά

Ποιος γιόρτασε τα 50οστά του γενέθλια

Με στενούς του φίλους γιόρτασε τα πεντηκοστά του γενέθλια.

Μαζί με τον Κώστα Καραμανλή και πολίτες της Δυτικής Αθήνας έσβησε χθες στο Περιστέρι τα 50 κεράκια ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

«Σε μια λιτή και πρωτότυπη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο του δήμου Περιστερίου», σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Βαρβιτσιώτη, εκτός του πρώην πρωθυπουργού, έσπευσαν να ευχηθούν «χρόνια πολλά» και «καλή επιτυχία» στον πρώην υπουργό πολλοί βουλευτές, δήμαρχοι, στελέχη της ΝΔ και πολίτες της Δυτικής Αθήνας, παραμένοντας, παρά τη δίωρη διακοπή ρεύματος, έως αργά το βράδυ.

Τη βραδιά έντυσε με τις διαχρονικές μουσικές του ο Πασχάλης, ο οποίος όπως δήλωσε σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ήρθε να τραγουδήσει αφιλοκερδώς για τον φίλο του.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Στην επέτειο θανάτου του Ανδρέα Παπανδρέου αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας
Έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ
Chevron Right