Παραπολιτικά

Η «συγγνώμη» της «Ομάδας Αλήθειας» στον Παρασκευόπουλο

Η «Ομάδα Αλήθειας» με ανάρτηση στα social media ζήτησε «συγγνώμη» από τον Νίκο Παρασκευόπουλο.

«Συγγνώμη» από τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο ζήτησε η «Ομάδα Αλήθειας» με αφορμή ανάρτηση για τον βιασμό 50χρονης στα Πετράλωνα.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ομάδα των social media έκανε ανάρτηση σύμφωνα με την οποία ο 35χρονος που κατηγορείται ότι βίασε 50χρονη στα Πετράλωνα, είχε αποφυλακιστεί για παρόμοιο έγκλημα, με βάση τον νόμο Παρασκευόπουλου.

Παρόλα αυτά, με ανάρτηση που έκανε η «Ομάδα Αλήθειας» στο Facebook, ζήτησε «συγγνώμη» και ανέφερε τα εξής:

«Σε δήλωση προέβη ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παρασκευόπουλος κατά την οποία τονίζει ότι:

“Τα φερέφωνα της Νέας Δημοκρατίας επιμένουν να συκοφαντούν και να λερώνουν τη δημοκρατία, εκμεταλλευόμενα τον πόνο και την ανησυχία για τα θύματα των αποτρόπαιων εγκλημάτων στα Γλυκά Νερά και στα Πετράλωνα.

Η αλήθεια όμως, ως συνήθως, τους εκθέτει. Ο «Νόμος Παρασκευόπουλου» έχει λήξει αμετάκλητα από τις 28/8/2017. Οι απολύσεις κρατουμένων πάντοτε γίνονται με τη νομοθεσία που εκάστοτε ισχύει.

Στην περίπτωση των Πετραλώνων η σχετική απόλυση έγινε το 2020, επί Νέας Δημοκρατίας. Η ευθύνη της τελευταίας για τη συστηματική διασπορά ψευδών είναι ιστορικά πρωτοφανής”.

Ως “Ομάδα Αλήθειας”, κατεβάσαμε την χτεσινή μας ανάρτηση η οποία δεν ήταν δική μας αποκάλυψη αλλά είχε αναπαραχθεί από τα περισσότερα ειδησεογραφικά site».

Π.ΦΛ.

https://www.facebook.com/omadaalithias/posts/4055655707857160

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Φάουτσι για μετάλλαξη Δέλτα: «Αδιαμφισβήτητα μεγαλύτερη» η μεταδοτικότητα της
Αργολίδα: Στον γκρεμό το αγωνιστικό αυτοκίνητο γνωστού επιχειρηματία
Chevron Right