Τις τελευταίες μέρες το Μέγαρο Μαξίμου αποφάσισε να πολώσει, με απειλές και προειδοποιήσεις, το κλίμα σε ό,τι αφορά στους εμβολιασμούς, προκειμένου να πειστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες να κάνουν το εμβόλιο.
Τα κυβερνητικά στελέχη κάνουν λόγο, ουσιαστικά, για επιβολή μέτρων τιμωρίας για όσους δεν θα έχουν εμβολιαστεί το τελευταίο διάστημα, γεγονός που έχει προκαλέσει την κριτική τόσο των υπόλοιπων κομμάτων, όσο και της πλειοψηφίας των χρηστών στα social media.
Πλέον και της Όλγας Κεφαλογιάννη.
Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είπε σήμερα στον ΑΝΤ1 πως «χρειάζεται ενότητα και όχι διχασμός. Πρέπει να πείσουμε τους συμπολίτες μας που έχουν τις επιφυλάξεις τους και όχι να πολώνουμε».
Τα παραπάνω ακούστηκαν ως κριτική προς την κυβέρνηση στον Γιώργο Παπαδάκη και τη ρώτησε σχετικά, με την Όλγα Κεφαλογιάννη ν’ αποφεύγει ν’ απαντήσει επί της ουσίας και να επαναλαμβάνει: «Από πλευράς Πολιτείας θα πρέπει να υπάρχει πειθώ και όχι εκφοβισμός. Δεν νομίζω ότι λειτουργεί κανένας με τον εκφοβισμό. Αλλά μπορεί να καταλάβει κανείς ότι δεν έχουμε πολύ χρόνο να λειτουργήσει αυτή η πειθώ. Πρέπει να πείσουμε τους συμπολίτες μας με καθαρά λόγια. Χρειάζεται και η αντιπολίτευση να έχει ξεκάθαρη θέση».