Παραπολιτικά

Με long covid η Λιάνα Κανέλλη: Δεν θα ήμουν εδώ αν δεν είχα κάνει και τα τρία εμβόλια

«Δεν είμαι η εξαίρεση, είναι πάρα πολύς κόσμος», είπε η Λιάνα Κανέλλη

Στην αποκάλυψη ότι πάσχει από το σύνδρομο long covid προχώρησε το πρωί της Πέμπτης (14/7) η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη.

Μιλώντας στον Alpha, η κ. Κανέλλη αναφέρθηκε στην εμπειρία της με τον κορονοϊό, τονίζοντας ότι ταλαιπωρείται μέχρι και σήμερα από συμπτώματα.

«Θέλω να παρακαλέσω όλους όσους δεν έχουν εμβολιαστεί, όσοι δεν έχουν πάει στον γιατρό, όσοι έχουν ξεθαρρέψει. Κόλλησα από έναν άνθρωπο εντελώς ασυμπτωματικό, παίρνοντας όλα τα μέτρα», είπε η βουλευτής του ΚΚΕ και πρόσθεσε:

«Δεν είμαι η εξαίρεση, είναι πάρα πολύς κόσμος. Οι πρώτες μου εξετάσεις ήταν μια χαρά. Στον δεύτερο μήνα άρχισα να εμφανίζω βήχα και τι είναι αυτό; Long Covid. Θα κρατήσει 3-4 μήνες», είπε.

«Ευτυχώς έκανα και τα τρία εμβόλια», υπογράμμισε η Λιάνα Κανέλλη, ενώ εκμυστηρεύτηκε τα λόγια του γιατρού της, ο οποίος της είπε ότι αν δεν είχε εμβολιαστεί «δεν θα ήταν εδώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τσίπρας: Εκτσογλανισμός είναι η ατιμωρησία της εξουσίας, όπως ο εκλεκτός σας και βιαστής ανηλίκων Λιγνάδης
Euroleague: Γνωστοποιήθηκαν οι ημερομηνίες για τα «ντέρμπι αιωνίων»
Chevron Right