Παραπολιτικά

Κουμουτσάκος με οδηγό τον… Σαμαρά! – Γιατί θα παραβρεθεί στην κηδεία του τέως!

Του φταίει η …Αριστερά «που δεν αναγνώρισε τη μετριοπαθή στάση της κεντροαριστεράς»!

 

Αίσθηση και πολλές συζητήσεις στο «στρατόπεδο» του Αντώνη Σαμαρά προκάλεσε η τοποθέτηση του βουλευτή Β Αθηνών Γιώργου Κουμουτσάκου για τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να παρευρεθεί αύριο στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Και αυτό, διότι όχι μόνο αναπτύσσει ανάλογο σκεπτικό με αυτό του πρώην πρωθυπουργού, αλλά τον μνημονεύει και ονομαστικά ο ακραιφνής «καραμανλικός» βουλευτής.

Οπως αναφέρει μεταξύ άλλων, «δυστυχώς για μία ακόμη φορά η Αριστερά δεν αναγνώρισε τη μετριοπαθή στάση της Κεντροδεξιάς. Ανακάλυψε πάλι αφορμές για να επιτεθεί με σφοδρότητα στην παράταξή μας και στη δήλωση του Αντώνη Σαμαρά που αποτελεί σοβαρή και ουσιαστική συμβολή στη δημόσια συζήτηση που έχει προκληθεί!!!».

Προσθέτει ακόμα ότι δεν είναι θιασώτης της μοναρχίας που είναι άλλωστε ένα ερμητικά κλειστό κεφάλαιο της ιστορίας μας, αλλά σε ανθρώπινο επίπεδο, η τιμή προς τους νεκρούς είναι για μας τους Έλληνες αναπόσπαστο μέρος του πολιτισμού, των αξιών και παραδόσεών μας.

Ε.Τ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Μαρία Κομνηνάκα: Επιβεβαιώνεται διαρκώς το δόγμα πως ουδείς εξαιρείται των παρακολουθήσεων
Τσαπανίδου για Φλώρο: Περιμένουμε απαντήσεις από τον Μητσοτάκη και τον «σαχλαμάρα» υπουργό Παναγιωτόπουλο
Chevron Right