Παραπολιτικά

Ποιους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ αποδοκίμασε ο Τσίπρας

Η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στο συνέδριο της «Καθημερινής» ηταν μακράν η καλύτερη από τους άλλους ομολόγους του

Η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στο Συνέδριο της «Καθημερινής» δεν ηταν και πολύ ευχάριστη για κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και παλιούς συνεργάτες του.

Πριν από ολους άδειασε τον Νίκο Παππά. Χαρακτήρισε «ατυχείς» τους χειρισμούς του στη διαχείριση των τηλεοπτικών αδειών», τονίζοντας: «Πρόθεσή μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα ευνομούμενο τηλεοπτικό τοπίο, αλλά καταλήξαμε να έχουμε τα ίδια και χειρότερα».

Για το σκάνδαλο Novartis κρέμασε στο τσιγκέλι τους Παπαγγελόπουλο, Κοντονή και φυσικά τον Πολάκη. «Υπήρξαν λάθη στους χειρισμούς μας. Η πρόθεσή μας να μην παρέμβουμε σε αυτό το σκάνδαλο, έδινε την εντύπωση ότι βάζαμε στο ίδιο τσουκάλι ανθρώπους που ενδεχομένως είχαν εμπλοκή, με ανθρώπους που δεν είχαν.

Για τους «Λαφαζάνηδες» που επεδίωξαν την έξοδο της χώρας από την Ευρωζώνη, ηταν απολύτως καταδικαστικός, ενώ καταλόγισε και στον Βαρουφάκη λάθη στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

Πέραν αυτών, η παρουσία του πρώην πρωθυπουργού στο συνέδριο ηταν μακράν η καλύτερη από τους άλλους ομολόγους του.

Μεστός λογος, ουσία και ειλικρίνεια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Σεισμός στην Κεφαλλονιά
Εθισμένος με το σεξ, το ποτό και τα ναρκωτικά: Νέο βιβλίο για τη θυελλώδη ζωή του Λόρδου Βύρωνα
Chevron Right