Παραπολιτικά

Γιατί ο Τσίπρας δεν είχε κάμερες όταν έκανε το εμβόλιο

Με την παρουσία μόνο φωτορεπόρτερ αλλά όχι τηλεοπτικών καμερών έκανε το εμβόλιο στον Ευαγγελισμό και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας στη δήλωσή του μετά το εμβόλιο υπογράμμισε ότι «χρειάζεται σοβαρότητα και υπευθυνότητα και όχι επικοινωνιακά σόου που κάνει η κυβέρνηση».

Συνεργάτες του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ σημείωναν πως επετράπη η παρουσία φωτορεπόρτερ για να υπάρχουν φωτογραφίες και το απαραίτητο μήνυμα προς τους πολίτες για την ανάγκη εμβολιασμού, αλλά «όχι κάμερες για το ριάλιτι που στήνει ο κ. Μητσοτάκης τελευταίες μέρες για να καλύψει ότι έλαβε μόλις 10.000 δόσεις εμβολίων από εκεί που υποσχόταν 2.000.000 το μήνα και τις ανεπάρκειες στη στήριξη του ΕΣΥ».

Τσίπρας: Ανασφάλεια από τις εγκληματικές παραλείψεις της κυβέρνησης, όχι από το εμβόλιο – Απαιτείται στήριξη του ΕΣΥ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τσίπρας: Ανασφάλεια από τις εγκληματικές παραλείψεις της κυβέρνησης, όχι από το εμβόλιο - Απαιτείται στήριξη του ΕΣΥ
Έλενα «Μαριπόζα» Κρεμλίδου: Ποια είναι η νεαρή Instagramer του Survivor
Chevron Right