Παραπολιτικά

Ο Κασσελάκης, ο Θύμιος και η «διαρροή» της εταιρείας από τις ΗΠΑ

Τι υποστηρίζουν πηγές προσκείμενες στον Στέφανο Κασσελάκη για την απόλυση του Θύμιου Γεωργόπουλου από τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ.

Την περασμένη Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, έγινε γνωστή η απόλυση του Θύμιου Γεωργόπουλου από τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ. Ποια ήταν όμως η αφορμή που οδήγησε τον Στέφανο Κασσελάκη στην απόφαση να του δείξει την πόρτα της εξόδου μετά από 15 χρόνια;

Πηγές προσκείμενες στον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστηρίζουν ότι η απόλυσή του Θύμιου Γεωργόπουλου – ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον αείμνηστο Μίμη Δαρειώτη – συνδέεται με τη διαρροή των στοιχείων της εταιρείας του Στέφανου Κασσελάκη, στο Ντέλαγουερ, μέσω της οποίας δανειοδότησε τη Left Media Α.Ε., ώστε να πληρωθούν οι εργαζόμενοι στα κομματικά ΜΜΕ και να πάρουν το δώρο Χριστουγέννων.

Οι ίδιες πηγές «δείχνουν» τον Θύμιο Γεωργόπουλο για τη διαρροή, προς το news247.gr, των στοιχείων της εταιρείας του Στέφανου Κασσελάκη και γι’ αυτόν λόγο, λένε, απολύθηκε από τη θέση του.

Είναι αυτή η πραγματικότητα ή όχι, δεν γνωρίζουμε.

Αυτό που γνωρίζουμε είναι τι μας μετέφεραν συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη για τη διακοπή της συνεργασίας.

Α.Ο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Το τρίτο πρόσωπο στη σχέση Αστέρη – Αργυρώς στον «Σασμό»
Επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού: Ψάχνουν τη διαδρομή που έκανε ο δράστης - Στον ανακριτή την Τρίτη
Chevron Right