Ένα από τα σπουδαιότερα έργα του παγκόσμιου θεάτρου παρακολούθησαν Αλέξης Τσίπρας και Μπέττυ Μπαζιάνα. Ο λόγος για το ερωτικό δράμα του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, «Οθέλλος».
Την παράσταση σκηνοθέτησαν ο Αιμίλιος Χειλάκης και ο Μανώλης Δούνιας ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι ο Γιάννης Μπέζος (Οθέλλος), ο Αιμίλιος Χειλάκης (Ιάγος) και η Μυρτώ Αλικάκη (Αιμιλία).
{gallery}tsipras theatro{/gallery}
Με ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποθέωσε την παράσταση και τους συντελεστής της γράφοντας:
«Οθέλλος, η αιώνια τραγωδία του έρωτα, του φθόνου και της δολοπλοκίας. Δοσμένη με Τέχνη αληθινή από τον Γιάννη Μπέζο, τον Αιμίλιο Χειλάκη και τον θίασό τους. Χθες το βράδυ είχαμε τη χαρά να βρεθούμε ανάμεσα στους θεατές της παράστασής τους στο θέατρο Πέτρας».
https://www.facebook.com/tsiprasalexis/posts/10159620144318054