Είναι από τα (ιστορικά ) προβεβλημένα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και επιδιώκει την επάνοδό του στην εγχώρια πολιτική σκηνή της χώρας.
Το όνομά του ακούστηκε για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας μετά την σχετικά πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου, αλλά λευκός καπνός δεν βγήκε, οπότε αναζητείται άλλη εναλλακτική.
Τελευταίως, μαθαίνω, ότι έχει αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά την περίπτωση της εκλογικής του καθόδου στην Ηλεία, με την οποία διατηρεί οικογενειακούς δεσμούς η μητέρα του.
Το σενάριο λαμβάνει προφανώς υπόψη ότι ο μεν αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θ. Σκυλακάκης – που είχε ακουστεί για τη συγκεκριμένη περιφέρεια – θα είναι εκ νέου υποψήφιος σε εκλόγιμη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας, ο δε νυν βουλευτής και πρώην υπουργός κ. Κ. Τζαβάρας, δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος.