Παραπολιτικά

Αμετακίνητος ο Θεοδωρικάκος με «βούλα» Μητσοτάκη

Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον υπ. Προστασίας του Πολίτη να βγαίνει δυναμικά και να αντικρούει τις επιθέσεις που δέχεται ο ίδιος και η κυβέρνηση από την αντιπολίτευση και διάφορα επιχειρηματικά κέντρα

Αμετακίνητος στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο Τάκης Θεοδωρικάκος και με την βούλα του Μητσοτάκη.

  Σύμφωνα με μεταμεσονύχτιες πληροφορίες προερχόμενες πάνω από τα σύννεφα κατά την επιστροφή του πρωθυπουργικού αεροσκάφους από το Τόκιο, ο Μητσοτάκης όχι μόνο δεν ήταν δυσαρεστημένος με τους χειρισμούς Θεοδωρικάκου, όπως διέρρεαν ορισμένοι κύκλοι από το Μαξίμου αλλά σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν μεταξύ τους ο πρωθυπουργός με τον υπουργό, ο Κ. Μητσοτάκης ζήτησε από τον Τάκη Θεοδωρικάκο να βγαίνει δυναμικά και να αντικρούει τις επιθέσεις που δέχεται ο ίδιος και η κυβέρνηση από την αντιπολίτευση και διάφορα επιχειρηματικά κέντρα.

  Οχι τίποτε άλλο, αλλά γιατί κάποιοι παρότρυναν τον Γιώργο Φλωρίδη να ράψει κουστούμι για το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη..

Δ.Β.  

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Πονοκέφαλο για τον στρατηγό Φλώρο μια νέα τοποθέτηση στην ΕΥΠ
Ανδραβίδα: Σαρώνουν με ειδικό υποβρύχιο βυθό και ακτογραμμή για τον κυβερνήτη του Phantom
Chevron Right