Παραπολιτικά

Κουμουνδούρου: Συνεδριάζουν σήμερα και αύριο ΡΕΝΕ και Κίνηση Μελών

Πανελλαδικές τηλεδιασκέψεις από τις τάσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν δίνει κείμενο η τάση των «προεδρικών», Νίκος Παππάς και Γιάννης Μπαλάφας θα κάνουν τις εισηγήσεις.

Μετά την πανελλαδική σύσκεψη της «Ομπρέλας», δυο ακόμα τάσεις του ΣΥΡΙΖΑ συνεδριάζουν το Σαββατοκύριακο.

Για το Σάββατο έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση της «ΡΕΝΕ» (Ριζοσπαστική Εναλλακτική Ενότητα) στην οποία ηγούνται οι Αντώνης Κοτσακάς, Πάνος Ρήγας και Νίκος Σκορίνης.
Για την Κυριακή προγραμματίζεται η πανελλαδική σύσκεψη της «Κίνησης Μελών», της μεγαλύτερης τάσης του ΣΥΡΙΖΑ, η τάση των αποκαλούμενων «προεδρικών».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μάλιστα, η «Κίνηση Μελών», κατανοώντας προφανώς πως το θέμα των τάσεων αρχίζει και κουράζει-ή και ενοχλεί- την κοινή γνώμη, δεν θα δώσει κείμενο στη δημοσιότητα. Τις εισηγήσεις στην πανελλαδική σύσκεψη της «Κίνησης Μελών» θα πραγματοποιήσουν οι Νίκος Παππάς και Γιάννης Μπαλάφας.

Τ. Τε.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Λαϊκές αγορές: Τι αλλάζει στα προϊόντα από 18/1
Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η φωτογραφία με πρώην παίκτη του GNTM
Chevron Right