Παραπολιτικά

Το τετ α τετ Μητσοτάκη – Θεοδωρικάκου

 Σε αμοιβαία καλό κλίμα τα είπαν στο Μαξίμου    

Σε αμοιβαία καλό κλίμα, πληροφορούμαστε, τα είπαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μέγαρο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Η συνάντηση έγινε προφανώς προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι παρεξηγήσεις μεταξύ των δυο ανδρών, αλλά και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν μετά τον ανασχηματισμό.

Η σχέση, άλλωστε, Μητσοτάκη και Θεοδωρικάκου ξεκινά από την αρχή της προσπάθειας του σημερινού πρωθυπουργού να εκλεγεί πρόεδρος στη Νέα Δημοκρατία.

Ο έως τώρα υπουργός Εσωτερικών υπήρξε σύμβουλος στρατηγικής και όλα τα χρόνια της αντιπολίτευσης έπαιξε καθοριστικό ρόλο  σε όλες τις στρατηγικές αποφάσεις που ελήφθησαν.

 Η σχέση τους, συνεπώς, παρά τα σύννεφα, εξακολουθεί να είναι μια σχέση ουσιαστική, πολύ περισσότερο καθώς όλες οι αποτιμήσεις του κυβερνητικού έργου στο υπουργείο Εσωτερικών από το Μέγαρο Μαξίμου υπήρξαν θετικές.

Τώρα θα μας πείτε, γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης άφησε εκτός κυβέρνησης τον Τάκη Θεοδωρικάκο.  Έλα ντε…

Τ. Τε. 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Χιονίζει τώρα στην Αττική στα βόρεια προάστια
Κομμωτήρια, μανικιούρ και κέντρα αισθητικής: Για πόση ώρα ισχύει το SMS
Chevron Right