Παραπολιτικά

Πολλά μαζεμένα φάλτσα στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, φέρνει σε δύσκολη θέση τους βουλευτές.

Δεν ξέρουμε αν ο Στέφανος Κασσελάκης επιμένει ακόμη ότι «μαθαίνει εύκολα», αλλά φαίνεται ότι σε κάποια θέματα δεν έχει καλό δάσκαλο. Τις τελευταίες μέρες έγιναν πολλά φάλτσα στην Κουμουνδούρου.

Πριν από όλα ο ίδιος ως – εξωκοινοβουλευτικός – πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, θέτοντας ζήτημα κομματικής πειθαρχίας για ένα θέμα δικαιωμάτων, αν δεν παραβιάζει το Σύνταγμα φέρνει σε δύσκολη θέση τους βουλευτές.

Εκπροσωπούν το έθνος και όχι τον ίδιο ή το κόμμα τους και σ’ αυτά τα θέματα πρέπει να ψηφίζουν κατά συνείδηση. 

Πάλι καλά που υπήρξε και μια αντίδραση, που διέσωσε την τιμή της Κ.Ο. από τον βουλευτή Ευβοίας Συμεών Κεδίκογλου – πολιτικό με ήθος, επιστημονική συγκρότηση και προσωπική ευπρέπεια – προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ.

Με την ευκαιρία δεν είναι κομψό να αναφέρεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοινοβουλευτική Ομάδα «του». Πέραν ότι του ότι οι Κ.Ο. ανήκουν στα κόμματα και όχι στους αρχηγούς του, εν προκειμένω είναι μια Ομάδα που αναδείχθηκε από τον Τσίπρα και όχι από τον ίδιο.

Τέλος το περιστατικό ανάμεσα στην Νίνα Κασιμάτη και προσωπικό συνεργάτη του Κασσελάκη είναι σοβαρό. Η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ στη Β Πειραιά, αρνήθηκε να εκχωρήσει την υπογραφή της και οργίσθηκε όταν ανακάλυψε ότι την είχαν καταχραστεί σε συγκεκριμένη πρόταση νόμου.

Από που απέκτησε ο συγκεκριμένος το δικαίωμα να «κανιβαλίζει» βουλευτές, με την ανάρτηση «άλλος ένας κλόουν της εγωπάθειας στο τσίρκο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ»;

Πολλά μαζεύονται και θα ξεσπάσουν όλα μαζί…

Γ.Λ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Επίδομα μητρότητας: Πότε αυξάνεται - Τι ισχύει για την πληρωμή αναδρομικών
Επίτιμοι δημότες Πιάνας η οικογένεια Κασσελάκη
Chevron Right