Παραπολιτικά

Ποιες υποκλοπές; Το ΠΑΣΟΚ συνεργάζεται ήδη με τον Μητσοτάκη…

Στη Χαριλάου Τρικούπη κοροϊδεύονται μεταξύ τους.

Αυτή δεν μπορεί να είναι εικόνα κόμματος. Στο ΠΑΣΟΚ οι μισοί, κοροϊδεύουν τους άλλους μισούς και όλοι μαζί κοροϊδεύουν τον εαυτό τους και όσους πολίτες ασχολούνται μαζί τους.

Μετά την παρακολούθηση Ανδρουλάκη από τον Μητσοτάκη και τη διαχείριση της από το μέγαρο Μαξίμου, κανείς από το ΠΑΣΟΚ δεν έπρεπε να γυρίσει να κοιτάξει προς τη ΝΔ -όσο είναι επικεφαλής της ο υπεύθυνος για την παρακολούθηση.

Η ηγετική ομάδα κάνει το αντίθετο. Στο παρασκήνιο υπάρχουν ενδείξεις ότι προετοιμάζεται ήδη να προσθέσει όσους βουλευτές θα βγάλει το ΠΑΣΟΚ- ή όσους της μείνουν- στο μετεκλογικό άρμα Μητσοτάκη,για να τον κρατήσει πρωθυπουργό. Για λόγους που μόνο αυτοί ξέρουν 

Εν τω μεταξύ συνεργάζονται ήδη με τον Μητσοτάκη. Σύμβουλος του Ανδρουλάκη βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Γεραπετρίτη, με αφορμή την τροπολογία για την απαγόρευση του κόμματος Κασιδιάρη.

Όπως αποκάλυψε ο Βασ. Σκουρής, στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν έκρυβαν την ανησυχία τους για την διαφαινόμενη πρόθεση της ηγετικής ομάδας να διευκολύνει την κυβέρνηση και να ψηφίσει μαζί με τη ΝΔ.

Όπως ψήφισε κατά της άρσης της ασυλίας Πλεύρη, μαζί με τη ΝΔ

Με απλά λόγια ο Ανδρουλάκης προπονείται ήδη στη συνεργασία με τον Μητσοτάκη και μόνο όσοι εθελοτυφλούν ούτε το διακρίνουν, ούτε συμπεράσματα βγάζουν.

Όπως άλλωστε, όσο κρατούσε η έρευνα για τη Νοβάρτις, ο Λοβέρδος συνεργαζόταν με τον Άδωνι και τον Πλεύρη, πίσω από την πλάτη της Φώφης Γεννηματά…

Γ.Λ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Επικοινωνία Θάνου Πλεύρη και Μίνας Γκάγκα με την ομάδα του ΕΤΙΚ- ΕΚΑΒ στην Τουρκία
Σπίρτζης σε Μητσοτάκη - Θεοδωρικάκο: Ακόμη δεν έχουν ενημερωθεί για τις σχέσεις στελεχών τους με τη Greek Mafia;
Chevron Right