Παραπολιτικά

Ένας «παράξενος» ταξιδιώτης στις Βρυξέλλες

Ο Αλέξης Τσίπρας ταξίδεψε από τις Βρυξέλλες ντυμένος casual και όχι με το κουστούμι… εργασίας με το οποίο τον έχουμε συνηθίσει στις επίσημες εμφανίσεις του.

Με διπλωμένο το κουστούμι… εργασίας στην χειραποσκευή του ταξίδεψε ο Αλέξης Τσίπρας από τις Βρυξέλλες στην Αθήνα, μετά τη συμμετοχή του στη Σύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ταξίδεψε ντυμένος casual, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία που «ανέβασε» ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και όχι φορώντας το κουστούμι με το οποίο τον έχουμε συνηθίσει στις επίσημες εμφανίσεις του.

Ο Αλέξης Τσίπρας διακρίνεται να φορά Stan Smith, μαύρο παντελόνι και χοντρό μπουφάν, ενώ έχει μαζί του ένα σακίδιο πλάτης και μια χειραποσκευή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Θρίλερ στη Μεσσηνία: Εξαφανίστηκε ζευγάρι Αμερικανών - Αυτοκτόνησαν, λέει η κόρη τους
Πεσκόφ: Η Δύση προσπαθεί να κλείσει σιωπηρά την έρευνα για τον Nord Stream
Chevron Right