Παραπολιτικά

Ποδοσφαιρική συζήτηση Μητσοτάκη – Ινφαντίνο στο Κατάρ

Για το Μουντιάλ και τις εξελίξεις στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο συζήτησαν Κυριάκος Μητσοτάκης και Τζιάνι Ινφαντίνο στο Κατάρ.

Επίσημη επίσκεψη στο Κατάρ πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου μεταξύ άλλων θα συναντήσει τον Εμίρη της χώρας και Σεΐχη, Tamim bin Hamad Al Thani.

Πριν από τη συνάντησή τους, όμως, ο πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να μιλήσει για… ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα για το Μουντιάλ, το οποίο θα φιλοξενήσει το Κατάρ τον προσεχή Νοέμβριο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο.

Στη συνάντηση, που διεξήχθη σε φιλικό κλίμα, συζητήθηκε η προετοιμασία ενόψει των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς και οι εξελίξεις στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ο Τζιάνι Ινφαντίνο δώρισε στον Κυριάκο Μητσοτάκη την μπάλα με την οποία θα παίξουν οι ομάδες στο Μουντιάλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Αρχίζει έρευνες ο Βουρλιώτης για το «μαύρο χρήμα» στον χώρο του ποδοσφαίρου
Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλος: Δύο χρόνια μαζί – οι φήμες για μυστικό γάμο
Chevron Right