Παραπολιτικά

Ο Τσακαλωτος δε θα δει την ταινία Βαρουφάκη – Τι αποκάλυψε για τον Τσίπρα

Δεν θα δει την ταινία του Κώστα Γαβρά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Τι είπε ακριβώς.

Με το γνωστό φλεγματικό και δηκτικό του χιούμορ απάντησε ο Ευκλείδης Τσακαλωτος σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το κατά ποσό θα δει την ταινία του Κώστα Γαβρά που έχει βασιστεί στο βιβλίο του Γιανη Βαρουφάκη.

Οπως είπε χαρακτηριστικά σε δημοσιογράφους σε πηγαδάκι στο περιθώριο της Κεντρικής Επιτροπής, “…life is too short”, κοινώς δεν έχει καιρό για χάσιμο.

Ο ιδιος παντως αποκάλυψε πως ο Αλέξης Τσίπρας την έχει δει, άρα μάλλον από εκείνον ενημερώθηκε για τον ρόλο που του επεφύλαξε ο Γιάνης Βαρουφακης στο βιβλίο του.

“Με εμφανίζει σαν το παιδί που του έδινε τα σλάιντς, σλαϊντάκια δηλαδή”, είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis.gr ο Αλέξης Τσιπρας ήταν προσκεκλημένος σε ειδική προβολή σε κινηματογράφο του Κολωνακιου στα μέσα της εβδομάδας, καθώς είθισται οι παραγωγοί να διοργανώνουν ειδικές προβολές για πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στις ταινίες τους.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τα φυτοφάρμακα αυξάνουν τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων
Σε υψηλότερα επίπεδα αιθάλης εκτίθενται οι ταξιτζήδες
Chevron Right