Παραπολιτικά

Μια κυβέρνηση που δεν δίνει ερωτήσεις στους δημοσιογράφους είναι απλώς εμμονική και κομπλεξική

Η αλαζονεία και η δυσανεξία στην κριτική και την αντικειμενικότητα συνεχίζεται.

Oύτε ο αέρας της θεαματικής εκλογικής νίκης της ΝΔ και η νέα γαλάζια τετραετία, ούτε η βεβαιότητα ότι έγιναν όλα σωστά, όπως είπε δις ο πρωθυπουργός χθες και σήμερα στη Θεσσαλονίκη δεν είναι αρκετά, ως φαίνεται εκ του αποτελέσματος, για να «γιατρέψουν» την κυβέρνηση από την αλαζονεία και την δυσανεξία στην κριτική. Ακόμα και στην πιο καλόπιστη.

Το iEidiseis έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των αναγνωστών του, γιατί τους αποδεικνύει καθημερινά ότι σέβεται το δημοσιογραφικό λειτούργημα και τους κανόνες δεοντολογίας που το διέπουν. Άρα, το ότι για μία ακόμα χρονιά δεν του δόθηκε η δυνατότητα να διατυπώσει ερώτημα προς τον πρωθυπουργό, στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου στη ΔΕΘ, δεν είναι δικό του πρόβλημα.

Υ.Γ.: Και κάτι επί προσωπικού. Έχει και τα καλά του να μεγαλώνεις. Ηλικιακά και επαγγελματικά. Απολαμβάνεις τους κόπους σου. Εν προκειμένω, τον σεβασμό των συναδέλφων και την αναγνώριση της εντιμότητάς σου από τους αναγνώστες σου, αν φυσικά την έχεις επιδείξει, στις τρεις και πλέον δεκαετίες της διαδρομής σου. Οπότε, επίσης, άλλοι οφείλουν να είναι καλύτερα ενημερωμένοι ποιον έχουν απέναντί τους και πώς τον αντιμετωπίζουν.

Ε.Τ.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ψήφισαν και οι 5 υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ - Όσα έγιναν στα εκλογικά τμήματα (βίντεο)
Λάρισα: Απίστευτες εικόνες από drone - Δείτε τη νέα κοίτη του Πηνειού
Chevron Right