Πολιτική

Αχτσιόγλου: Φλεγόμενη χώρα η Ελλάδα για ακόμα μία φορά χωρίς κρατικό μηχανισμό σε λειτουργία

«Δεν έχουμε απλώς μια αναποτελεσματική κυβέρνηση, αλλά μια κυβέρνηση προσβλητική για τους πολίτες», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Έφη Αχτσιόγλου

«Δεν έχουμε απλώς μια αναποτελεσματική κυβέρνηση, αλλά μια κυβέρνηση προσβλητική για τους πολίτες» αναφέρει, μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της, η υποψήφια Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Έφη Αχτσιόγλου για τις φετινές καταστροφικές πυρκαγιές που κατακαίνε την χώρα. 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Η Ελλάδα καίγεται απ’ άκρη σ’ άκρη. Χθες θρηνήσαμε δύο ανθρώπους νεκρούς.

Στην Αλεξανδρούπολη, τη Ροδόπη, τη Βοιωτία, την Καβάλα και την Κύθνο κάηκαν και καίγονται χιλιάδες εκτάσεις γης.

Η Ελλάδα για μια ακόμη φορά φέτος το καλοκαίρι είναι μια φλεγόμενη χώρα, χωρίς κρατικό μηχανισμό σε λειτουργία. Η ανασφάλεια σκιάζει την καθημερινότητα των πολιτών.

Δεν έχουμε απλώς μια αναποτελεσματική κυβέρνηση, αλλά μια κυβέρνηση προσβλητική για τους πολίτες.

Οι σκέψεις μας βρίσκονται στους οικείους των ανθρώπων που χάθηκαν, όπως και στους ανθρώπους της Πυροσβεστικής που παλεύουν με τις φλόγες και τους πολίτες που αγωνιούν για τους τόπους τους και τις περιουσίες τους.

https://www.facebook.com/100044454848778/posts/pfbid021yLhSHWEJtWSwQeAKgtWhidQQ4yDqByriMHPraRSbBxGcoZij5Ryyo7suT8mNYuil/

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Αλεξανδρούπολη - Ελπίδα μέσα στις φλόγες: Έγκυος γέννησε σε ασθενοφόρο κατά την εκκένωση (φωτογραφίες)
Το Συμβούλιο Ασφαλείας των ΗΕ καταδίκασε την επίθεση των Τουρκοκύπριων σε μέλη της UNFICYP
Chevron Right